Norwex Malaysia - creates safe haven at home


Couple of weeks back, I was invited to attend the launching of Norwex. Initially I had no idea what Norwex is. But later only found out that Norwex provides revolutionary green, eco friendly cleaning products to help consumers create a safe haven at home. And, realised how unaware I am about my household things which harming me and my family.



This Norwegian founded direct-selling company, has established a subsidiary here, making Malaysia its first country in Asia to introduce Norwex products. Norwex, founded in 1994, has had a health-focused outlook from its inception.



Many commercial household cleaning products may contain harmful chemicals and fragrances. Trying to predict what the combined effects of all of those chemicals will be on a person’s health is nearly impossible.  Using high quality microfiber cloths and water for household cleaning is a better alternative to using harmful chemicals.

Norwex has made it their purpose to reduce harmful chemicals that challenges our quality of life and the future of the planet.  Their Global mission is “Improving Quality of Life by radically reducing chemicals in our homes”. Norwex products are available exclusively through Norwex Independent Consultants, who passionately share their goal to create millions of safe havens around the globe.




Their flagship microfiber offers effective solutions for healthy homes. The thickness and density of their Microfiber cloth creates a static charge that effectively picks & lifts dirt & particles, and removes up to 99% of bacteria. Their unique BacLock technology infuses each microfiber strand with Micro silver. BacLock helps ensure that the cloth will self-clean within 24 hours to drastically reduce mould, fungi and bacterial odour.



Norwex has a host of eco-friendly and safe-to-use household products, including laundry detergent, cleaning paste, mattress cleaner and more.  There are also make up removal cloths for wiping off eye & face make up , cleaning cloths for the face and body, which gently exfoliates and removes dirt and dead skin effectively, again with just water.







You can also find out more about Norwex Malaysia on their:
Website: www.norwex.my
Facebook: Norwex Malaysia

16 comments:

  1. It's good to know about this because I usually do house chores with my kid. He loves to help me with the cleaning. But I am kind of worries about the chemical inside the cleaning detergent might harm my kid.

    ReplyDelete
  2. tips yang berguna untuk ibu-ibu kat rumah. lagi-lagi yang ada anak kecil tu. kena cari produk yang sesuai tuk elak pencemaran & budak termakan benda toksin kan

    ReplyDelete
  3. I think this is not only important for household with kids. i think all house need to use something safe and good for environment.

    ReplyDelete
  4. Home care products that are mandatory for any modern home and those who are often busy with the real work are very helpful. We ourselves as a single person to have all the good products like this one.

    ReplyDelete
  5. This is my first time to know about this Norwex . New thing and new knowledge for me also. It is good if norwex implement the healthy homes. It is he good things that should be spread out. By reducing chemical in our life, it can create million save havens around the globe as you said above. It is really impressived!

    ReplyDelete
  6. Happy to hear and know about this product . Yelah sekarang ni banyak produk yang ada kandungan chemical dan kita tak tahu tinggi mana kan kandunganny . Kalau ada produk macam ni kira selamat untuk kita dan juga anak anak

    ReplyDelete
  7. I loved eco-friendly product like this. Plus you can use it for multipurpose usage! It's like a bonus for me.. will definitely looking for it.. thanks for sharing kay!

    ReplyDelete
  8. First time tau pasal produk ni.. Kalau nmpk produk yang memudahkan kerja rumah, nad mestila teruja.. Sebb nad memerlukan ni semua supaya kerja dapt dibuat dengan cepat.. Wah nak usha la..

    ReplyDelete
  9. first time i dengar Norwex ni. bagusnya sbb ia menyediakan peralatan eco friendly untuk kediaman kita. mudah untuk kita membersihkan rumah untuk yang ada baby, kids dan orang tua.bukan sahaja cepat tetapi selamat digunakan

    ReplyDelete
  10. Wahhh baguslah produk Norwex nie. Semuanya eco friendly. Zaman sekarang mmg semua mencari barang yg eco friendly. Semua semakin ambil perhatian terhadap barang yg mereka guna.

    ReplyDelete
  11. Norwex ni bagus untuk ibu bapa yang ada anak kecil. Dapat mudahkan kerja untuk ibu bapa dan produk ni pun eco-friendly.

    ReplyDelete
  12. baru tau pasal brand ni, selalu beli yang kat tesco bolehlah kualiti so so je. tapi baca entry ni jadi teruja pula nak try hahahha, boleh guna macam-macam ye, memang serbaguna betul. lagi-lagi ada anak kecil ni memang kita mak-mak perlukan sangat barang macam ni.

    gerammmmmm comel2 belaka design kat rack tu hahaha. ni anak-anak pun jadi rajin nak tolong ibu ni :D

    gadget yang wajib ada bila ada anak kecik ni, akak dah lepas dah zaman-zaman ni. seronok layan selera anak-anak, macam-macam lah nanti menu yang timbul kalau ada gadget macam ni, plus keje mak-mak pun jadi mudah dengan adanya food processor ni.


    yanmie
    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  13. Wow finally i can find eco-product brand for household. Nowdays not so easy to find cause sometimes the product offer not so eco but they claim it eco friendly products. Haih. I will survey this product soon

    ReplyDelete
  14. First time TB dengar tentang Norwex ini. sangat bagus untuk kita menggunakan produk-produk cleaning yang tidak mempunyai bahan kimia berbahaya.. selamat digunakan untuk dewasa mahupun kanak-kanak dengan seliaan kita

    ReplyDelete
  15. first time dengar pasal brand Norwex ni padahal daha lama ada dipasaran ...next time terjumpa tahulah apa jkelabihan menggunakan brand nih , thanks info

    ReplyDelete
  16. actually first time i dengat jenama ni..and the best part ianya eco-friendly..so mmg harus kita support produk seperti ini sebab ianya selamat digunakan

    ReplyDelete