My Detox Journey with Mintox

Detoxing is always my favourite thing to do. Detox means a process in which one rids the body of toxic. I always try to make my own detox drinks but due to my busy life, I fail to do that everyday. So it was not consistent. Hence I could not see properly my detoxing results.

So, when I heard about Mintox, I got excited. Because I don't have to prepare my detoxing ingredients. It is all prepared. I just have to mix a sachet in water and mix it well and drink it. Tadahhh....that is all. It is so easy. And, it is exactly for people like me.




Mintox contains high impact ingredients such as Psyllium husk, kiwi extract and Aphanizomenon flos-aquae (AFA). These ingredients promotes positive digestive system and promotes growth of beneficial  bacteria. It improves intestinal environment, leading to better health. They help with weight loss, better skin and lower blood pressure. It also assists in balancing cholesterol levels and improved general health. This Mintox costs RM138, and it comes in a box of 14 sachets. It is vegan, no preservatives (100% natural) and no sugar added. This is what I am looking for my detox journey.

Somemore, it is very easy to prepare this detox drink. Just pour 1 pack into mixing cup, add 200ml warm water, close and shake well. For better effect, drink more warm water after taking Mintox. Have this detox once a day after dinner.

Today is my first day of detoxing. Looking forward to my detoxing journey! Will post my detox results soon. Stay tune dear all. :)



For further information, can visit their social media pages:
Website: www.mintox.kiwi
Instagram: https://www.instagram.com/mintoxmalaysia/
Facebook: https://www.facebook.com/mintoxmalaysia/
Or can contact them at +601123450201

15 comments:

  1. haaa cepat2 test tau tak sabar nak tau result detox awak nanti camner ..kot ok bolehlah cuba juga

    ReplyDelete
  2. Dah cuba minum ke detox ni? Nanti update apa2 perubahan yang berlaku ya. Kalau ada perubahan nak cuba gak lah detox ni nanti.

    ReplyDelete
  3. Detox memang penting untuk badan kita. Yelah... Entah apa-apa kita dok makan kann..
    Nak buat air detox sendiri kadang tu tak sempat plus malas. Hehe... Ada sachet gini senang sangat. Nanti share your result yaa

    ReplyDelete
  4. Kiwi extract? I bet it tastes good. Plus it is important to detox our body to make us feel more fresher and more energetic.

    ReplyDelete
  5. Detox ni bagus utk perut kita..boleh buang toxic yg byk dlm perut. Sis kadang2 pun buat detox jugak

    ReplyDelete
  6. Rasa buah kiwi lah kan yang ini ok juga sedap dan juga memberi kesihatan hurmmm dah start detox day kita jer yang belum start-start lagi hehehehehe good luck...

    ReplyDelete
  7. wahhh, new product ke ni?? Tak sabar nak tengok result macam mana sebab i pun tengah cari produk untuk detox & reduce my weight. If this product produce good result boleh la i cuba nanti

    ReplyDelete
  8. Wow dah ada produk used psylium husk ye. I love to bake vread and used it. Its good for digestion. Maybe i kan try this produk sbb i mmg ada masalah detox. Need suplemen mcm ni

    ReplyDelete
  9. First time jumpa produk guna ekstrak kiwi, mesti sedap rasa dia. Dah la mudah dibancuh, senang nak bawa pergi mana2

    ReplyDelete
  10. banyak produk detox sekarang nie di pasaran. tak tahu nak pilih yang mana satu. this one looks great. would be very happy to try

    ReplyDelete
  11. Bagus detix ni. Dia blh keluarkan segala yg tidak duperlukan oleh badan. Ramuan buah kiwi mesti sedap rasanya

    ReplyDelete
  12. Detox mmg bagus utk badan.. Yelah.. Macam2 jenis makanan kita mkn jadi masa utk buang bahagian yg xbaik utk badan.. AM suka cuba Nak2 yg ada rasa buah ini

    ReplyDelete
  13. Lately read about this detox... hardly buy one outside cos usually i go for fresh one.. maybe i should consider this for me to easily bring it everywhere when i travel.

    ReplyDelete
  14. Nama produk pon lebih kurang detox.ingat dulu masa remaja zaman tu femes minum air teh herba kampung. Memang kelat. Berbeza dengan zaman sekarang semua supplements pon dah sedap. Hope berkesan untuk u. Boleh tahu keberkesanannya.

    ReplyDelete
  15. Thanks for sharing this, i m currently looking for detox drinks also. Will check out this.

    ReplyDelete